Dennis Tijsmans films

Bedrijfsfilm

Team bedrijfsfilm Den haag & Dennis Tijsmans

Mijn naam is Dennis Tijsmans. Ik ben getrouwd met Tamara en ik ben vader van twee kids. Senna (zoon) en Yara (dochter) zijn vier en zeven en zijn mijn grote trots. Ik woon in Den Haag maar ik werk door heel Nederland en België. Ook reis ik ieder jaar weer een aantal keer mee naar verre bestemmingen binnen en buiten Europa. Ik heb al meer dan 10 jaar ervaring met het maken van onder andere bedrijfsfilms. Mijn vaktechnische skills leerde ik binnen de televisie en filmwereld.

Samen met mijn team maak ik de mooiste bedrijfsfilms, schoolfilms, videoclips en Lipdubs.

Voor meer informatie kun je natuurlijk contact opnemen via het contactformulier. Ik leg je graag uit wat alle mogelijkheden zijn!

Veel plezier op mijn website!
Groet Team Bedrijfsfilm Den Haag & Dennis Tijsmans


DE KWALITEIT VAN EEN PROF!

ONTDEK ONZE STIJL

Onze benadering is journalistisch en waar nodig geregisseerd. Pure emoties en prachtige beelden dat is waar wij te allen tijde voor gaan. Bij een journalistisch benadering gaan wij zo onzichtbaar als mogelijk te werk. En wij veranderen niets aan jullie huisstijl en of merk.

Onze stijl is tijdloos en wij werken met de mooiste Hollywood kleuren die er zijn. De kleuren waarmee wij werken veranderen niets aan de originele kleuren maar voegen alleen een Hollywood filmeffect toe

Puur en vol met echte en oprechte emoties en pure momenten. Dat is waar wij van houden en waarom wij zo graag films maken. Wij zijn dol op cinematische beelden te maken en deze in de montage te combineren met het verhaal dat we willen vertellen.

Onze tarieven liggen iets lager dan de markt en dit komt doordat wij full time professionals zijn.

OVER DENNIS TIJSMANS

WAT ONS UNIEK MAAKT

Solo of met zijn team maakt Dennis Tijsmans de mooiste verhalende bedrijfsfilms. Het gehele proces door één opdrachtnemer. Concept-ontwikkeling, camerawerk, regie en natuurlijk de edit. Alles in één hand en te allen tijde maar één contactpersoon. Meer dan 20 jaar ervaring als cameraman en regisseur in de televisie en filmindustrie dat is mijn achtergrond. En hierdoor maak ik voor u de perfect bedrijfsfilm.


CONTACTEER ONS

VRIJBLIJVEND ADVIES

Plan met mij Dennis vrijblijvend "online" advies gesprek. Hij vertelt u graag meer over de nieuwste en laatste ontwikkelingen op alles rondom reclame en media. Wij nemen u, in een persoonlijk gesprek, graag mee naar de toekomst. Met persoonlijk advies over alles wat er aan zit komen en waar voor uw bedrijf nog winst te behalen is.