Lipdub Den Haag

Lipdub laten maken 

Al meer dan 15 jaar ervaring met het maken van van lipdubs en mannequin challenges

Lipdub 2.0 & Mannequin challenge

Bij een lip dub 2.0 is het niet meer nodig om alles in één take op te nemen. Hierdoor bespaar je veel tijd. In plaats van vier a vijf uur kunnen we dit nu in twee a drie uur maken. En we kunnen het ook nog eens mooier filmen. Waardoor je meer het professionele clip gevoel krijgt.

Tarieven, kwaliteit & service

Het thema lipdub is voor iedereen gelijk maar toch is iedere lipdub uniek.

Het begint allemaal bij ons intake-gesprek. Daar bespreken we wat jullie mooi maar ook niet mooi vinden. En waar ik rekening mee moet houden. Met al deze informatie kan ik jullie mooi voorstel op maat doen.

Iedere film is uniek en om een lip dub te maken, starten we eerst met de voorbereiding daarna het camerawerk en regie van jullie Lip Dub en als laatste deel de edit & kleur nabewerking.

Hoe dit werkt leg ik uit tijdens ons kennismakingsgesprek.

Vallen mijn prijzen niet helemaal binnen jullie budget? Ik kan jullie wat handige tips geven waardoor jullie misschien toch een film door mij kunnen laten maken.


MAKING OF A LIPDUB

Onder begeleiding van Eric Bouwman

Samen met collega's of vrienden een lipdub of mannequin challenge maken. Dat is teambuilding en samenwerken op hoog niveau. Het uiteindelijke resultaat moet er makkelijk uitzien. Maar geloof mij om daar te komen hebben we zeker een halve dag nodig.