Over ons

Dennis Tetro-Tijsmans

Eigenaar - oprichter - regisseur

WERKEN IN DE HOOGSTE KWALITEIT

Als fulltime filmmaker werk ik al meer dan twee decennia in het filmmakers vak. Mijn achtergrond ligt in de muziek, televisie en filmwereld. Maar naast mijn werk ben ik ook vader van twee prachtige kids van 1 en 5 jaar oud. Ik ben dol op mijn prachtige gezin!!

De montages die wij maken zijn helemaal van deze tijd, modern en gebalanceerd gevuld met prachtige beeld en geluidseffecten. Met de nieuwste en de beste apparatuur maak ik de mooiste films.

Wat is mijn stijl?

Puur en vol met echte en oprechte emoties en pure momenten. Dat is waar ik van hou en waarom ik zo graag films maak. Ik hou er van van om cinematische beelden te maken en deze in de montage te combineren met het verhaal wat we vertellen. Daarnaast vind ik Broll heel erg belangrijk. Dit zijn serie shots bedoeld om in de montage te gebruiken als illustratie tijdens gesproken woord en/of muziek. Alle omgevingselementen zoals lucht, dieren, planten, styling en mensen. Hiervan maak ik mooie shots en soms zelfs timelaps of hyperlaps. Deze combineer ik in de montage met echt geluiden of niet van echt te onderscheiden soundeffects.

Mijn films zijn uniek, op maat en dus altijd in jullie eigen huisstijl gemaakt.

Diverse productie-teams

Regisseurs
Editters
Marketing experts
Productie-assistenten
Camera-operators
Productie-assistenten

Presentatoren - Voiceovers


Eric Bouwman
Diverse mannelijke stemmen
Diverse vrouwelijke stemmen